Apparaten en accessoires
Brochette van kippenballetjes met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 porties
Ingrediënten
-
kippenborstfilet in reepjes200 g
-
sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)30 g
-
verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd1 takje
-
peterselie1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
witte wijn30 g
-
oudbakken witbrood zonder korst en in stukken50 g
-
melk om het brood in te soppen30 - 50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)30 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgette middelgroot, in 16 schijfjes1
-
paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken1
-
water700 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
risottorijst bv. Arborio of Carnaroli150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.7 g
Calorieën
2510 kJ /
600 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
80.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Vissticks met tomatensaus
50min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Gestoomde broodjes
2u. 10min